Surat Untuk Suami Dan Isteri

Posted by YannaLiyanna On December - 24 - 2010

Dear abang, Ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. abang jagalah diri abang dan kereta abang baik-baik... cuma ada perkara yang ingin ayang luahkan disini... .

Kenapa Saya Bangga Jadi Wanita

Posted by YannaLiyanna On December - 10 - 2010

kenapa i buat post ni... tetiba pulak i terasa seronok menjadi kaum hawa ni antara sebab2 kenapa jd perempuan lagi syok dari jadi lelaki ni pandagan i... i imagine sendiri...tp ader logiknya taw...

Kamera Dalam Blog

Posted by YannaLiyanna On December - 8 - 2010

ok post kali ni yanna anggap cam tutorial gak la walaupun x la pandai sgt bab2 ni and i xla seexpert u all so ader sedikit yang i boleh share ilmu bg blogger2 yg rasa nak trace siapa yg masuk blog korang al-maklumlah kan kadang kita x tau saper yg masuk blog kita

Kenapa Wanita Diciptakan Dari Tulang Rusuk

Posted by YannaLiyanna On December - 2 - 2010

Soalan ni pernah gak membelanggu kepala i cari punya cari dapatlah jawapan actualy i pernah dengar ceramah tentang pekara ni tapi x ingat pulak siapa yg jadi penceramah tu and i nak kongsi dengan u all semua especially "LELAKI" sorry to say..hehhehe ok..ok.. cuba u all fikir kenapa wanita diciptakan dari tulang rusuk lelaki???

Kamu Itu Sebenarnya Istimewa

Posted by YannaLiyanna On October - 23 - 2010

~ dalam ujian ada banyak keindahan di tirai kesayuan, terselit tinggi kekuatan, kelemahan itu mungkin satu keistimewaan ~ ~ Jika terasa didustai : janganlah kamu menyangka itu berita buruk bagimu, bahkan ia mungkin yang terbaik bagimu ~ ~ usah gentar , bangunlah!!! sesungguhnya janji ALLAH itu adalah benar ~

Wednesday, December 2, 2009

First Time Feeling Love With Him

Masa tue raya ke 5 ( 24.9.09), tetiba jer arep call…sbenarnya time tue mmg ngah benggang ngan arep..sebab dia janji nak send pic..tapi x send pon..berangin jer la aku time tu..then dia pulak call,rasa cam x nak angkat pon ader..tapi xper..angkat jer la…
Arep : assalamualikum awk…ngah wat per..
Yna : wslm..takder wat per..kenapa?
Arep: agak2 kalau sy ckp awk cayer x ye??
Yna: ape dia..cakap je la..
Arep: sy nak datang rumah beraya rumah awk..agak2 boley x..
Yna: (ragu-ragu) yela tu awk..datang la..sy nak tgk betol ke x..
Arep: ok sy nak gerak sekarang..tapi awk kene tunjukkan jalan la..
Yna: ok.apa2 hal call je..nt sy tunjukkan..
Arep..ok2 bye..
Yna:bye
So masa tu dorang sumer gerak seantara jam 3ptg…arep bgtau..kawan2 dia yang nak dating seramai 20 0rg(10 motor) so aku ni kelam kabut jugak la..dtang ramai2 xkan makan kueh je kan..so aku ckap ngan akak buat la mee goreng kan..ramai la katakan..
Pada masa tu aku tunggu dorang..asyik sesat jer…aku cakap lain dia masok lain..geram tahap nak sumbat jer tayar moto tu kat kepala dorang..ermmm…
Then..apa yang menambahkan geram aku..dari 10 buah moto tinggal 2 buah moto..adui..malu la aku nak cakap kat akak..akak dah massak banyak..mesti akak angin..masa tu aku mmg dah marah giler kat arep..tapi cam x patot lak kan..yela dia dah penat2 datang dr melaka..tetiba kene marah lak..ermmm.sabar je la…
Akhirnya sampai gak arep kat umah aku..sebelom masok umah aku dia kene lalu lorong dulu..so aku suruh dia tunggu di simpang umah..aku datang naik moto..so masa aku datang ambik kat situlah aku kenal sorang mamat ni..ader ke mamat ni boley angin ngan aku sebab aku salah bagi pelan..padahal aku dah bagi plan yang betol..diaorg yg xnak dengar..hermm..tapi pandainya aku masa tu,aku ajak cakap kat umah dulu..baru citer semuanya..hermm…nampak la dia mmg marah kat aku..whatever la..mana x nyer..dari kul 3 petang sampai kat umah aku kul 9 mlam..cam nak g ke penang lak..hahha..kecian gak…
Aku tau dorang sumer penat..so aku biar kan jela mamat ni tido…kepenatan kot..tapi masa tu mamat ni Nampak comel bila tido..hahhaha..aku ngalan je la dia..supaya dia x marah lagi..nasib baik dia x marah..ok berakhir sumernya…
Then yang paling shokk…tukar2 no phone ngan dorang..ooo rupanya mamat yang namarah aku ni namanya Rashid…hermmm…so disitulah bermula segalanya…
Esoknya dia call aku n teros call….ajak couple..ajak kuar..herm…layankan jerk laa…and akhirnya bermula episode dalam hidop ni dengannya…

2 comments:

abg_love_u said...

romantinya kisah u nii....

WoNDerFuLL LoVe said...

ermmm...
x romantik mana pun..biasa jerkk..
satu pertemuan dua hatii..huhu

Post a Comment

sila tinggalkan comment anda disini...terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...