Surat Untuk Suami Dan Isteri

Posted by YannaLiyanna On December - 24 - 2010

Dear abang, Ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. abang jagalah diri abang dan kereta abang baik-baik... cuma ada perkara yang ingin ayang luahkan disini... .

Kenapa Saya Bangga Jadi Wanita

Posted by YannaLiyanna On December - 10 - 2010

kenapa i buat post ni... tetiba pulak i terasa seronok menjadi kaum hawa ni antara sebab2 kenapa jd perempuan lagi syok dari jadi lelaki ni pandagan i... i imagine sendiri...tp ader logiknya taw...

Kamera Dalam Blog

Posted by YannaLiyanna On December - 8 - 2010

ok post kali ni yanna anggap cam tutorial gak la walaupun x la pandai sgt bab2 ni and i xla seexpert u all so ader sedikit yang i boleh share ilmu bg blogger2 yg rasa nak trace siapa yg masuk blog korang al-maklumlah kan kadang kita x tau saper yg masuk blog kita

Kenapa Wanita Diciptakan Dari Tulang Rusuk

Posted by YannaLiyanna On December - 2 - 2010

Soalan ni pernah gak membelanggu kepala i cari punya cari dapatlah jawapan actualy i pernah dengar ceramah tentang pekara ni tapi x ingat pulak siapa yg jadi penceramah tu and i nak kongsi dengan u all semua especially "LELAKI" sorry to say..hehhehe ok..ok.. cuba u all fikir kenapa wanita diciptakan dari tulang rusuk lelaki???

Kamu Itu Sebenarnya Istimewa

Posted by YannaLiyanna On October - 23 - 2010

~ dalam ujian ada banyak keindahan di tirai kesayuan, terselit tinggi kekuatan, kelemahan itu mungkin satu keistimewaan ~ ~ Jika terasa didustai : janganlah kamu menyangka itu berita buruk bagimu, bahkan ia mungkin yang terbaik bagimu ~ ~ usah gentar , bangunlah!!! sesungguhnya janji ALLAH itu adalah benar ~

Wednesday, July 14, 2010

Wakaka Crew...Hebat Lorhhhhh

Kenal ngan kumpulan ni???
i like it...
kumpulan ni ader dalam rancangan SHOWDOWN 2010
tarian dorang..fuhhh..mmg hebat giler...
bila dorg menari i pon rasa cam nak menari gak..
mmg best giler...

3 comments:

WoNDerFuLL LoVe said...

baru dapat maklumat kump. WAKAKA CREW juaran SHOWDOWN 2010...uhhh..bestnyerr

Anonymous said...

WAKAKA CREW menang!!!!!!
syok giler time battle diorg,huhuhu

WoNDerFuLL LoVe said...

mmg syokkkkk....
hahahhaha

Post a Comment

sila tinggalkan comment anda disini...terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...