Surat Untuk Suami Dan Isteri

Posted by YannaLiyanna On December - 24 - 2010

Dear abang, Ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. abang jagalah diri abang dan kereta abang baik-baik... cuma ada perkara yang ingin ayang luahkan disini... .

Kenapa Saya Bangga Jadi Wanita

Posted by YannaLiyanna On December - 10 - 2010

kenapa i buat post ni... tetiba pulak i terasa seronok menjadi kaum hawa ni antara sebab2 kenapa jd perempuan lagi syok dari jadi lelaki ni pandagan i... i imagine sendiri...tp ader logiknya taw...

Kamera Dalam Blog

Posted by YannaLiyanna On December - 8 - 2010

ok post kali ni yanna anggap cam tutorial gak la walaupun x la pandai sgt bab2 ni and i xla seexpert u all so ader sedikit yang i boleh share ilmu bg blogger2 yg rasa nak trace siapa yg masuk blog korang al-maklumlah kan kadang kita x tau saper yg masuk blog kita

Kenapa Wanita Diciptakan Dari Tulang Rusuk

Posted by YannaLiyanna On December - 2 - 2010

Soalan ni pernah gak membelanggu kepala i cari punya cari dapatlah jawapan actualy i pernah dengar ceramah tentang pekara ni tapi x ingat pulak siapa yg jadi penceramah tu and i nak kongsi dengan u all semua especially "LELAKI" sorry to say..hehhehe ok..ok.. cuba u all fikir kenapa wanita diciptakan dari tulang rusuk lelaki???

Kamu Itu Sebenarnya Istimewa

Posted by YannaLiyanna On October - 23 - 2010

~ dalam ujian ada banyak keindahan di tirai kesayuan, terselit tinggi kekuatan, kelemahan itu mungkin satu keistimewaan ~ ~ Jika terasa didustai : janganlah kamu menyangka itu berita buruk bagimu, bahkan ia mungkin yang terbaik bagimu ~ ~ usah gentar , bangunlah!!! sesungguhnya janji ALLAH itu adalah benar ~

Sunday, October 17, 2010

I Like This Lyric...Dilema

ketika malam penuh bintang
di antara cahya temaram
kau beri aku kesejukan
tapi hatiku bimbang

aku ingin tapi ku tak bisa
apakah ini nyata atau mimpi belaka
ku takut rindu bila tak lagi bertemu
haruskah ku terima cinta yang dilema

kau tanya apakah ku bisa
membuka hatiku untukmu
ku tak bisa berkata kata
airmata yang bicara

sesungguhnya ku ingin dirimu
tuk cairkan hatiku yang beku
tapi aku belum siap
aku jadi dilema

aku tak mau menyakitimu
karna hati ini masih ragu
tapi aku butuh cinta
aku jadi dilema

4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

saper penyanyi lagu ni?

nur said...

menarik!

ALL IN ONE

Sharinginfoz said...

layan jangan tak layan

Yanna Liyanna said...

penyaynyi lagu ni intan nuraini...
nama mcm org malaysia..
tp org indon dong...
layan k

Post a Comment

sila tinggalkan comment anda disini...terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...