Surat Untuk Suami Dan Isteri

Posted by YannaLiyanna On December - 24 - 2010

Dear abang, Ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. abang jagalah diri abang dan kereta abang baik-baik... cuma ada perkara yang ingin ayang luahkan disini... .

Kenapa Saya Bangga Jadi Wanita

Posted by YannaLiyanna On December - 10 - 2010

kenapa i buat post ni... tetiba pulak i terasa seronok menjadi kaum hawa ni antara sebab2 kenapa jd perempuan lagi syok dari jadi lelaki ni pandagan i... i imagine sendiri...tp ader logiknya taw...

Kamera Dalam Blog

Posted by YannaLiyanna On December - 8 - 2010

ok post kali ni yanna anggap cam tutorial gak la walaupun x la pandai sgt bab2 ni and i xla seexpert u all so ader sedikit yang i boleh share ilmu bg blogger2 yg rasa nak trace siapa yg masuk blog korang al-maklumlah kan kadang kita x tau saper yg masuk blog kita

Kenapa Wanita Diciptakan Dari Tulang Rusuk

Posted by YannaLiyanna On December - 2 - 2010

Soalan ni pernah gak membelanggu kepala i cari punya cari dapatlah jawapan actualy i pernah dengar ceramah tentang pekara ni tapi x ingat pulak siapa yg jadi penceramah tu and i nak kongsi dengan u all semua especially "LELAKI" sorry to say..hehhehe ok..ok.. cuba u all fikir kenapa wanita diciptakan dari tulang rusuk lelaki???

Kamu Itu Sebenarnya Istimewa

Posted by YannaLiyanna On October - 23 - 2010

~ dalam ujian ada banyak keindahan di tirai kesayuan, terselit tinggi kekuatan, kelemahan itu mungkin satu keistimewaan ~ ~ Jika terasa didustai : janganlah kamu menyangka itu berita buruk bagimu, bahkan ia mungkin yang terbaik bagimu ~ ~ usah gentar , bangunlah!!! sesungguhnya janji ALLAH itu adalah benar ~

Friday, April 1, 2011

2 Bulan Terakhir Di Kelantan

Tajuk pon mcm dah taw je kan yanna nak citer apa
2 bulan terakhir di PKB mmg rasa best sgt
yg peliknya 2 bulan terakhir baru yanna jumpa kegembiraan disini
so yanna nak citer 1 by 1 apa yg berlaku selama 2 bulan terakhir disini..stay tune!!!





First "PERLAWANAN NETBALL"
huishhh..best giler..xterkata...masa ni la nak menunjukkan skill yang ada




Second, "MALAM PRAGRADUAN ARABIAN NIGHT"
pada mlm tu yanna terOVER mkn..hehehhehe
x sedap tp perut lapar so kebas jer la..tgk time ceduk lauk pon dah tau "YANNA LAPAR"



third, "VIVA"
harap maklum ye..VIVA ni bukan sejenis kereta
VIVA ni Presentation utk Final Projek
pada masa ni mmmg mengigil lutut, badan semua
tp alhamdulilah berkat kerjasama, kumpulan kami antara yang terbaik
penilai bebas memberikan pujian diatas pemilihan tajuk kami iaitu
"Kajian Tahap Kepuasan Pelanggan Terhadap Kedai Mesra Petronas Kok Lanas, KOta Bharu, Kelantan"
tahniah buat smua pelajar sem akhir Diploma In Business Studies seluruh Politeknik Malaysia diatas kejayaan pembentangan tersebut

So apa yg dapat yanna huraikan...
hari2 yanna disini berlalu dengan pantas
sedar x sdar nak tamat dah belajar
Final Exam pon dah dekat
so seperti biasa wish Good Luck kepada semua yg akan menghadapi final exam ok
DO EXTRA THE BEST

2 comments:

missunguviolet said...

tahniah weh dah lepas VIVA !
gud luck for final . do the best .
chaiyok2 !
dapatkan AKJ untuk sem ni

Yanna Liyanna said...

hahahha...
tq2...
ko pon sama...
aku insyallah...
cuba yg termampu

Post a Comment

sila tinggalkan comment anda disini...terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...