Surat Untuk Suami Dan Isteri

Posted by YannaLiyanna On December - 24 - 2010

Dear abang, Ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang mampu untuk bawa anak-anak ke kampung musim cuti sekolah ni dengan bas.. abang jagalah diri abang dan kereta abang baik-baik... cuma ada perkara yang ingin ayang luahkan disini... .

Kenapa Saya Bangga Jadi Wanita

Posted by YannaLiyanna On December - 10 - 2010

kenapa i buat post ni... tetiba pulak i terasa seronok menjadi kaum hawa ni antara sebab2 kenapa jd perempuan lagi syok dari jadi lelaki ni pandagan i... i imagine sendiri...tp ader logiknya taw...

Kamera Dalam Blog

Posted by YannaLiyanna On December - 8 - 2010

ok post kali ni yanna anggap cam tutorial gak la walaupun x la pandai sgt bab2 ni and i xla seexpert u all so ader sedikit yang i boleh share ilmu bg blogger2 yg rasa nak trace siapa yg masuk blog korang al-maklumlah kan kadang kita x tau saper yg masuk blog kita

Kenapa Wanita Diciptakan Dari Tulang Rusuk

Posted by YannaLiyanna On December - 2 - 2010

Soalan ni pernah gak membelanggu kepala i cari punya cari dapatlah jawapan actualy i pernah dengar ceramah tentang pekara ni tapi x ingat pulak siapa yg jadi penceramah tu and i nak kongsi dengan u all semua especially "LELAKI" sorry to say..hehhehe ok..ok.. cuba u all fikir kenapa wanita diciptakan dari tulang rusuk lelaki???

Kamu Itu Sebenarnya Istimewa

Posted by YannaLiyanna On October - 23 - 2010

~ dalam ujian ada banyak keindahan di tirai kesayuan, terselit tinggi kekuatan, kelemahan itu mungkin satu keistimewaan ~ ~ Jika terasa didustai : janganlah kamu menyangka itu berita buruk bagimu, bahkan ia mungkin yang terbaik bagimu ~ ~ usah gentar , bangunlah!!! sesungguhnya janji ALLAH itu adalah benar ~

Wednesday, August 3, 2011

IMPIAN yg semakin MENYALA

hye gurl & guys. assalamualikum.
rasanya mcm dah lama jer x update blog kan
dah banyak sampah sarap yg ada kat blog ni
i'm so sorry bz sgt bila tiba ramadhan ni..even though i x kerja lagik but i'm still have a family..so kena la help my mum for the cooking...
and now i rasa dah sgt2 bosan right now
want to share something what i want in my life
i nak ingatkan sekali lagi "this is my blog, and its up to me what i want to share with u all"
selagi benda tu x melanggar undang2 blog i xda la share yg bukan2 right..
so sekarang ni masuk ramadhan yg ke 4..anyway selamat meyambut Ramadhan Al Mubarak
semoga amal jariah u all always bertambah ok...
ok back to my topic this tonight
i want to share about what i want in my life
meh2...tgk satu2 apa yg i nak...ni setakat yg mampu i cerita la ok..


First my dream car. actually i x minat pon kereta persona ni. i minat kereta HONDA ACCORD..memandangkan i ni jenis sederhana, so persona la pilihan i. ok kenapa i x pilih kerata yg lebih murah like myvi or viva???actually i have a big family..so mana la muat nak sumbat semua org dalam 1 kereta right? about colour plak mestilah i pilih red colour...my very2 extra favorite colour

second, my dream house. actually i x la demand sgt nak rumah ni...biasa 2 jer sebenarnya..cukuplah sekadar dapat berteduh with my family..yg penting rumah tu mus be comfortable. enough that...

Third, the happy BIG FAMILY..hehehe..kat sini BIG FAMILY yg i maksudkan ialah anak2 with my husband... siapa yerk my husband.. allahuallam..TUHAN saja yg know siapa jodoh i..i kat sini hanya mampu merancang jer...actually i x pernah cerita about my perkahwinan kan..xper one day nt i sertakan pic2 time wedding i nanti..tp x tau la bila..coz i belom married lagik...maybe 3 tahun lagi kot....


anyway tu yg i amat harapkan dalam hidup i...yg penting right now, before i get everything in my life i must be have the JOB...right now i'm still JOB SEEKERS. bila la nak dapat kerja ni..i'm so tired taw pergi interview sana sini..but dapat x jugak...bila la rezeki nak masuk ni...xper. i sentiasa pegang "KALAU ADA USAHA ADALAH GANJARANNYA" huhu

ok guys...i so tired..i want go to bed...sleppppppp...nite...

1 comments:

aleen aiden said...

alin pon suke honda accord....tp angan2 bile da keje maybe smbar proton dlu kot..hi3 ;P

Post a Comment

sila tinggalkan comment anda disini...terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...